Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ατζαμόγλου: «Καμία έκπτωση δεν θα γίνει στα συμφέροντα του τόπου μας»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μυκόνου συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα για το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την ενοικίαση τμήματος του παλαιού αιγιαλού στην παραλία του Καλού Λιβαδιού έναντι 28 χιλιάδων ευρώ.

Το συγκεκριμένο τμήμα μέχρι πρότινος χρησιμοποιούταν ως χώρος στάθμευσης στην εν λόγο περιοχή εξυπηρετώντας τις ανάγκες πολλών Μυκονιατών αλλά και επισκεπτών του νησιού μας.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το Δημοτικό Συμβούλιο αφού συγκέντρωσε με επιμέλεια όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται, υιοθέτησε ομόφωνα την πρόταση του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και αποφάσισε να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικράτειας ζητώντας την ακύρωση της απόφασης για την ενοικίαση τμήματος του παλαιού αιγιαλού στο Καλό Λιβάδι.

Μια απόφαση ιδιαίτερης σημασίας αφού με την ενέργεια αυτή προασπίζεται το δημόσιο του χαρακτήρα της εν λόγο περιοχής.

Κατά τη διαλογική συζήτησης, το Δημοτικό Συμβούλιο ενημερώθηκε με έγγραφα της Τεχνικής Υπηρεσίας πως, εκτός από την ενοικίαση στο Καλό Λιβάδι, έχουν λάβει χώρα εργασίες διαμόρφωσης του χώρου και πως είχε εκδοθεί άδεια μικρής κλίμακας που χαρακτηρίστηκε καταχρηστική.

Ο Δήμος Μυκόνου στα πλαίσια της προάσπισης του Δημοσίου Συμφέροντος, θέση και πρόταση που εξέφρασα και στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα πρέπει, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, να κινηθεί και εναντίων του Μηχανικού που υπέγραψε την άδεια μικρής κλίμακας λαμβάνοντας την ευθύνη αυτών των εργασιών.
Μια θέση ξεκάθαρη και ουσιαστική που θα ορίσει εκ νέου τη βαρύτητα στην ανάληψη της ευθύνης απέναντι σε μια τοπική κοινωνία που συνεχώς περιορίζεται και θίγεται.

Με εκτίμηση και σεβασμό
Ατζαμόγλου Μιλτιάδης
Αντιδήμαρχος Μυκόνου

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η μητέρα του Έλον Μασκ «ψηφίζει» Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές. Με μια ανάρτηση στο Instagram, η Μέι Μασκ δείχνει ότι περνά όμορφες διακοπές στα ελληνικά νησιά...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Να εργαστούν από κοινού για το βιώσιμο μέλλον του τουρισμού κρουαζιέρας στο νησί συμφώνησαν η Διεθνής Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) και ο Δήμαρχος Θήρας, κ. Νικόλαος...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

«Έναρξη λειτουργίας εσωτερικής συγκοινωνίας στην Δ.Κ Οίας Μετά την έγκριση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων της Δ.Κ Οίας, ο Δήμος Θήρας σας ενημερώνει ότι ξεκινά η...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Επίσκεψη του ο Αν. Υπουργού Αθλητισμού Γ. Βρούτση στη Μύκονο Συναντήσεις με Δήμαρχο, Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού Κυκλάδων Ο Αναπλ....