Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή αύριο Τρίτη 2/7 – Στα θέματα ημερήσιας διάταξης η ανάπλαση του χώρου στο κλειστό

Νάξος: Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή αύριο Τρίτη 2/7 – Στα θέματα ημερήσιας διάταξης η ανάπλαση του χώρου στο κλειστό

Για αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ανάμεσα στα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος, επανέρχεται η ανάπλαση του χώρου που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο “Δ. Περιστεράκης”.

Αναλυτικά:

“Καλείσθε όπως προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων την 2η Ιουλίου 2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:00 μ.μ. που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου) σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Αποδοχή μελέτης & λήψη απόφασης υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση της πράξης με τίτλο: «Ανάπλαση περιοχής κλειστού γυμναστηρίου Νάξου – Κατασκευή γηπέδων προπονήσεων και υπαίθριου γυμναστηρίου» στο Πρόγραμμα «ΤΠΑ ΥΠΑΙΘΑ – ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ» στον Άξονα Προτεραιότητας: 3.13 «Υποδομές στον τομέα του αθλητισμού» με Τίτλο: «Ανάπλαση περιοχής κλειστού γυμναστηρίου Νάξου – Κατασκευή γηπέδων προπονήσεων και υπαίθριου γυμναστηρίου».

2. Έγκριση και οριστική παραλαβή της μελέτης: ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΟΥ «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΡΥΜΑΛΙΑΣ».

3. Επικαιροποίηση της υπ’ αρ 13/2024 απόφασης Δημοτικής Επιτροπής ως προς την αντικατάσταση μέλους της επιτροπής διενέργειας δημοπρασιών για μισθώσεις – εκμισθώσεις, εκποιήσεις – αγορές ακινήτων λόγω παραίτησης.

4. Λήψη απόφασης περί διαγραφής προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής.

5. Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών Τ.Α.Π.

6. Κατανομή εγκριθεισών ανθρωποωρών σε θέσεις μερικής απασχόλησης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για το διδακτικό έτος 2024-2025.

7. Έγκριση των υπ’ αρ. 592/2024 και 593/2024 αποφάσεων Δημάρχου για κατάθεση αιτήσεων στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά.

8. Έγκριση αποδοχής κατανομών – επιχορηγήσεων.

9. Έγκριση εξειδίκευσης πιστώσεων.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  Συνεχίστηκε και τον Ιούνιο η επενδυτική δραστηριότητα για νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στις Κυκλάδες. Για τα έργα έχει ήδη εκδοθεί η...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου για την Ανάγκη λειτουργίας Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού στο νησί Ανακοίνωση, μέσα από την οποία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

“Ανάγκη λειτουργίας Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού στην Πάρο” Ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλεί τον Υπουργό Παιδείας, τους Βουλευτές Κυκλάδων και τον Δήμαρχο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 4/7 – Δείτε σε ποια νησιά 4/7/2024 7:00:00 πμ 4/7/2024 10:00:00 πμ ΝΑΞΟΥ ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ...