Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Νάξος: Τι γίνεται με τους 77 μετανάστες που διασώθηκαν κοντά στην Αμοργό και βρίσκονται στο κλειστό – Πότε αναχωρούν

Νάξος: Τι γίνεται με τους 77 μετανάστες που διασώθηκαν κοντά στην Αμοργό και βρίσκονται στο κλειστό – Πότε αναχωρούν

Στο νησί της Νάξου και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού, βρίσκονται από το πρωί της 24ης Ιουνίου, οι 77 μετανάστες που διασώθηκαν από το Λιμενικό, κοντά στην Αμοργό.

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας, είχαν περισυλλεχθεί από άνδρες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αμοργού και Αστυπάλαιας.

Νωρίτερα κάποιος από τους επιβαίνοντες του ιστιοφόρου είχε ζητήσει βοήθεια μέσω του 112 αναφέροντας ότι το σκάφος βρίσκεται σε δυσχερή θέση.

Με την άφιξή τους στη Νάξο, ξεκίνησαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ οι ίδιοι μεταφέρθηκαν στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου, όπου και διέμεναν. 

Ωστόσο, όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, οι 77 μετανάστες θα αναχωρήσουν σήμερα το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής, με προορισμό τη Μαλακάσα. 

Αμέσως μετά τη μεταγωγή τους στη δομή, θα ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησής τους.

Στον ανακριτή ο διακινητής

Όσον αφορά τον διακινητής τους, ο οποίος έχει συλληφθεί, αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή την Παρασκευή, ενώ μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Φολέγανδρος: 79χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε παραλία του νησιού Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 4/7, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Φολεγάνδρου ότι...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  Συνεχίστηκε και τον Ιούνιο η επενδυτική δραστηριότητα για νέα ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στις Κυκλάδες. Για τα έργα έχει ήδη εκδοθεί η...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου για την Ανάγκη λειτουργίας Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού στο νησί Ανακοίνωση, μέσα από την οποία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

“Ανάγκη λειτουργίας Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού στην Πάρο” Ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλεί τον Υπουργό Παιδείας, τους Βουλευτές Κυκλάδων και τον Δήμαρχο...