Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ηilton: Από τον Ιούνιο και στη Μύκονο

Στο φουλ τις μηχανές βάζει ο όμιλος της Hilton για περαιτέρω επέκταση στην Ελλάδα όπου ο επόμενος σταθμός έρχεται τον Ιούνιο στη Μύκονο για το νέο ξενοδοχείο που εντάσσεται κάτω από το brand των ‘’Curio Collection’’.

«H Ελλάδα θεωρείται κλειδί για την στρατηγική ανάπτυξη του ομίλου» σύμφωνα με τον κ. Simon Vincent ο οποίος, μαζί και με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου, τους κ.κ. David Kelly ανώτερο αντιπρόεδρο για την ηπειρωτική Ευρώπη, Murat Can Kinay από τη Διεύθυνση Franchise του ομίλου αλλά και τον κ. Ανδρέα Κουκά διευθυντή ανάπτυξης της Hilton Ελλάδας και Κύπρου, βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη χώρα μας, σε συναντήσεις με ιδιοκτήτες ξενοδοχείων με τους οποίους συνεργάζεται ο όμιλος. Μεταξύ αυτών και ο Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος του ομίλου ΤΕ.ΜΕΣ. Α.Ε., βασικού μετόχου με τον όμιλο Olayan της «Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις», ιδιοκτήτριας του ιστορικού πρώην Hilton επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας το οποίο αναμορφώνεται πλήρως το τελευταίο διάστημα για τη δημιουργία ενός μικτού προορισμού φιλοξενίας 5*, κατοικίας, αναψυχής και ψυχαγωγίας, σε ένα καινοτόμο project για την ελληνική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με τον κ. Vincent, εκτελεστικό αντιπρόεδρο και πρόεδρο για την περιοχή της Ευρώπης Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ) της Hilton, έχοντας υπ’ ευθύνη του πάνω από 1.000 μονάδες, σε λειτουργία και υπό σχεδιασμό σε 70 χώρες, το πλάνο του ομίλου για την Ελλάδα περιλαμβάνει το διπλασιασμό της παρουσίας του τα επόμενα χρόνια.

 

Το νέο Conrad Athens

Ειδικά για το νέο προορισμό της Αθήνας που θα περιλαμβάνει και το πρώτο ξενοδοχείο στην Ελλάδα με το brand της Conrad από το χαρτοφυλάκιο του ομίλου, τα στελέχη του ομίλου είδαν ιδίοις όμμασι μαζί με τον κ. Κωνσταντακόπουλο την πρόοδο των εργασιών για το project. Το νέο ‘’Conrad Athens’’ πρόκειται να ανοίξει το 2025, σε συνέχεια της επένδυσης που είναι σε εξέλιξη από την Ιονική Ξενοδοχειακή αυτή την στιγμή και αναμένεται να ξεπεράσει σε αξία τα 300 εκατ. ευρώ. 

Σημειωτέον ότι πολύ πρόσφατα, μόλις προ ημέρων, στις 16 Μαΐου υπεγράφη κοινή απόφαση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη, υφυπουργού κ. Χάρη Θεοχάρη και υπουργού Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη κοινή απόφαση με την οποία εγκρίθηκε η σύμβαση δωρεάς άνω των 343 χιλ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ) μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου, ως δωρεοδόχου, και της Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις Α.Ε. ως δωρητή, για τη χρηματοδότηση της δαπάνης των εργασιών απόκρυψης εξοπλισμού στο δώμα του κτιρίου της Εθνικής Πινακοθήκης που βρίσκεται απέναντι από το ιστορικό ξενοδοχειακό ακίνητο της λ. Βασιλίσσης Σοφίας. Για τον κ. Simon Vincent το Conrad Athens αποτελεί για τον όμιλο μία από τις πιο «συναρπαστικές, νέες αναπτύξεις» αυτή την στιγμή.

 

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Hilton επισκέφτηκε επίσης τα ξενοδοχεία που εντάχθηκαν πρόσφατα στην ομπρέλα του ομίλου σε συνέχεια της συνεργασίας franchise με την ισραηλινή αλυσίδα διαχείρισης των Brown Hotels, το Isla Brown Corinthia Resort & Spa, Curio Collection by Hilton, μία ώρα έξω από την Αθήνα αλλά και τις μονάδες στην Κρήτη, το Isla Brown Chania Resort Curio Collection by Hilton αλλά και τα Chania Flair Boutique Hotel Tapestry Collection by Hilton , The Royal Senses Curio Collection by Hilton, NUMO Ierapetra Beach Resort Crete Curio Collection by Hilton και Domes Aulus Elounda All Inclusive Resort Curio Collection by Hilton.

 

Ειδικά τα brands των ‘’Tapestry’’ και ‘’Curio Collection’’ που αποτελούν και τις πιο πρόσφατες προσθήκες για τον αμερικανικό ξενοδοχειακό κολοσσό στη χώρα μας σε συνέχεια των σχετικών συμφωνιών που συνάπτει με ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, προσφέρονται και για μετατροπές υφιστάμενων ξενοδοχείων. Στην Ελλάδα, η νέα προσθήκη για τον όμιλο –ανεβάζοντας σε εννέα τις μονάδες στο χαρτοφυλάκιο του -έρχεται από τις αρχές Ιουνίου στη Μύκονο με το 5άστερο Semeli Coast Mykonos, Curio Collection by Hilton του Semeli Group της οικογένειας Ζησιμόπουλου. Το resort προσφέρει πολλαπλές επιλογές διαμονής, συμπεριλαμβανομένων σουιτών με ιδιωτικές πισίνες υπερχείλισης και υπερπολυτελείς βίλες ακόμα και για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας.

 

Συνολικά η Hilton αυτό το καλοκαίρι ανοίγει δέκα νέα resorts σε δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς της Μεσογείου, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, της Ίμπιζα και της Μάλτας, ανεβάζοντας τον αριθμό των resorts που διαχειρίζεται ή κατασκευάζει η Hilton στην περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής σε σχεδόν.

Η Hilton είναι κορυφαίος παίκτης παγκοσμίως στο χώρο της φιλοξενίας με ένα χαρτοφυλάκιο 22 εμπορικών εταιρειών που περιλαμβάνει σχεδόν 7.500 ακίνητα και περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δωμάτια, σε 126 χώρες και περιοχές.

newmoney.gr

Πηγή: cyclades24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πάρου για την Ανάγκη λειτουργίας Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού στο νησί Ανακοίνωση, μέσα από την οποία...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

“Ανάγκη λειτουργίας Ειδικού Νηπιαγωγείου και Ειδικού Δημοτικού στην Πάρο” Ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλεί τον Υπουργό Παιδείας, τους Βουλευτές Κυκλάδων και τον Δήμαρχο...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα 15 έργα που είχε αναλάβει στη Μύκονο Στη Μύκονο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που...

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Πέμπτη 4/7 – Δείτε σε ποια νησιά 4/7/2024 7:00:00 πμ 4/7/2024 10:00:00 πμ ΝΑΞΟΥ ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ...