Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Αλβανός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 35χρονο

Στην ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας έφτασαν οι Αρχές, μετά τη γενικευμένη έρευνα που διεξήγαγαν το μεσημέρι της Τετάρτης (26/6), όταν και ξέσπασε η θανατηφόρα συμπλοκή στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Δράστης είναι ο 42χρονος Χ.Τ. ή «Νίκο» με καταγωγή από την Αλβανία και θύμα είναι ο 35χρονος συμπατριώτης του Α.Ν. και τον τραυματισμό ακόμα ενός άνδρα στην Δ΄ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Ο βαρυποινίτης κρατούμενος ομολόγησε την ανθρωποκτονία και τον σοβαρό τραυματισμό, των συγκρατούμενών του.  Το αξιοπερίεργο είναι ότι  δράστης και θύμα στις 9 Μαΐου 2018, μαζί με δύο ακόμη κατηγορουμένους είχαν αποδράσει κατά την μεταγωγή τους στην Κρήτη, λίγο πριν από το λιμάνι του Πειραιά από το καράβι που τους μετέφερε. την ώρα που το βανάκι της αστυνομίας μπήκε στο πλοίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, οι κρατούμενοι έβγαλαν τις χειροπέδες τους και την ώρα που ο αστυνομικός άνοιξε την πόρτα για να κατέβουν ώστε να συνοδευτούν σε ειδικό χώρο μέσα στο πλοίο, τον απώθησαν και εξαφανίστηκαν.

Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν δύο κρατούμενοι. Αυτοί που διέφευγαν ήταν ο Χ.Τ. ή «Νίκο», γεν 1982 ο οποίος το 2011 είχε εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος ομοεθνή του στην Καλαμάτα, μαζί με το μόλις 2 ετών παιδί του.

Ο Αλβανός εκτελεστής, δεν είχε διστάσει να δολοφονήσει κόβοντας του τον λαιμό με μαχαίρι. Την εντολή για το συμβόλαιο είχε δώσει ένας άλλος Έλληνας βαρυποινίτης ποινικός, γνωστός για εκβιασμούς, ο οποίος στο παρελθόν ήταν κασκαντέρ του Τζακ Νόρις.

Δύο μέρες αργότερα ο δράστης Χ.Τ. ή «Νίκο» και το θύμα Α.Ν. εντοπίστηκαν σε ισόγειο σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της ΕΚΑΜ, παρότι οι δύο Αλβανοί κακοποιοί είχαν όπλο στην κατοχή τους δεν πρόλαβαν να χρησιμοποιήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) σε παραλία στη Χαλκιδική, με ένα 13χρονο κορίτσι να χάνει τη ζωή του από κεραυνό....

ΕΛΛΑΔΑ

«Η κατάσταση έχει εκτροχιαστεί και αν δεν υπάρξει πρωτοβουλία κατευναστική θα πάμε στα βράχια. Καθαρά πράγματα» ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή Newsroom και τους δημοσιογράφους...

ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της μεταβολής του καιρού που αναμένεται να δυσχεράνει τις συνθήκες, αυξάνοντας τον κίνδυνο φωτιάς. Σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου...

ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Σάββατο, 29 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίων Πέτρου και Παύλου οι Πρωτοκορυφαίοι και Πανεύφημοι Απόστολοι. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι τα εξής:...