Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΕΛΛΑΔΑ

Ποινική δίωξη στον πρώην δημοσιογράφο της ΕΡΤ: Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν σωματική βία και απειλές – Έρευνα από τον Εισαγγελέα

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ο πρώην δημοσιογράφος της ΕΡΤ ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή σε βάρος της νυν συντρόφου του και της εν διαστάσει συζύγου του.

«Ο πελάτης μου είναι συντετριμμένος έχει όμως προκληθεί, δεν είναι ακριβή τα δημοσιεύματα που μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει στον τύπο. Έχει προκληθεί και σε έναν καυγά όπως γνωρίζετε ποτέ δεν φταίει μόνο ένας, οπότε θα έλεγα μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις, να είμαστε προσεκτικοί και να περιμένουμε την έκβαση» δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου Κώστας Αλεξανδρόπουλος.

Οι δυο γυναίκες κατήγγειλαν σωματική βία και απειλές κατα περίπτωση σε βάρος τους και διετάχθη διενέργεια έρευνας από τον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας. Και οι δυο καταγγέλλουσες έχουν ζητήσει την τοποθέτηση της εφαρμογής panic button στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό MEGA Κωνσταντίνα Δημογλίδου επισήμανε «Έχει καταγγείλει σωματική βία η συγκεκριμένη κοπέλα, δεν γνωρίζω ακριβώς τι άλλα αδικήματα έχει καταγγείλει, αν υπάρχει και η απειλή ή η εξύβριση όπως συνοδεύονται από την καταγγελία κάποιου θύματος, έχει νοσηλευτεί και σε κάποιο νοσοκομείο όποτε υπάρχουν αποδεικτικά για την κακοποίηση που έχει δεχτεί».

Ο κατηγορούμενος απο την πλευρά του υποστηρίζει ό,τι πρώτος προκλήθηκε από την καταγγέλλουσα για αυτό και έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος της νυν συντρόφου του για σωματική βια και εξύβριση.

Η καταγγελία έγινε από τη δημοσιογράφο στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά. Ξημερώματα Δευτέρας η καταγγέλλουσα μετέβη στο νοσοκομείο ΚΑΤ για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της ένω σύμφωνα με την καταγγελία λάμβανε απειλητικά μηνύματα από τον κατηγορούμενο.

«Βρισκόμαστε στο πλευρό της συναδέλφου θα τη στηρίξουμε και όσο για τον συνάδελφο υπάρχουν πειθαρχικά όργανα τα οποία λειτουργούν κάθε στιγμή στην ΕΣΗΕΑ» ανέφερε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου.

Η διοίκηση της ΕΡΤ μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, έθεσε σε παύση τη σύμβαση του καταγγελλόμενου εως ότου τελεσιδικήσει η υπόθεση. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση βρίσκεται απέναντι σε κάθε μορφή βίας και εκφράζει την πλήρη στήριξη στη συνάδελφο.  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με τον Εκρέμ Ιμάμογλου είχε ο Αλέξης Τσίπρας στην Κωνσταντινούπολη. Κατά τη συνάντηση του με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης ο πρώην πρωθυπουργός τον ευχαρίστησε...

ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Κατερίνας Παπακώστα για το κρίσιμο θέμα της ενδοοικογενειακής...

ΕΛΛΑΔΑ

Πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Κατσιμίδι Πάρνηθας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. #Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Κατσιμίδι Πάρνηθας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την κατάσταση στον στόλο των αστικών συγκοινωνιών, τα νέα λεωφορεία που έρχονται, τον εκσυγχρονισμό των συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό αλλά και...