Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στην Ελλάδα το νέο Fiat 600 Hybrid με κορυφαίο εξοπλισμό και απόλυτα ανταγωνιστική τιμή στα B-SUV

Η Fiat μόλις παρουσίασε επίσημα στην Ελλάδα το νέο της B-SUV που ονομάζεται 600 και ξεκινάει από τις 23.990 ευρώ, διαθέτοντας στάνταρ υβριδικό σύστημα, αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων, πλούσιο εξοπλισμό καθώς και 5 χρόνια εγγύησης και οδικής βοήθειας. Όλες οι εκδόσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ανίχνευση κόπωσης οδηγού, σύστημα διατήρησης της λωρίδας κίνησης.

Επιπλέον, το cruise control, οι πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, το σύστημα infotainment Uconnect με οθόνη αφής 10,25”, τα ασύρματα Apple CarPlay και Android Auto, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 7” και οι προβολείς LED Reflector είναι μέσα στο βασικό πακέτο εξοπλισμού. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα τα πακέτα Comfort και Style που προσθέτουν χρήσιμα στοιχεία άνεσης, ευκολίας και στιλ.

Το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού la Prima που έχει τιμολογηθεί στις 28.700 ευρώ περιλαμβάνει απλώς τα πάντα. Μεταξύ αυτών 18” ζάντες Diamond Cut, δερμάτινα καθίσματα με μασάζ στου οδηγού, προβολείς full LED με αυτόματη λειτουργία, λεπτομέρειες χρωμίου, infotainment με DAB και οθόνη 10”, θύρες USB A+C, βάση ασύρματης φόρτισης κινητού, περιμετρικούς αισθητήρες παρκαρίσματος, ενεργό cruise control με λειτουργία Stop&Go, κάμερα οπισθοπορείας 180ο και υποβοήθηση οδήγησης Επιπέδου 2.

Διαθέτοντας μοναδικό στιλ που δε μοιάζει με τίποτα άλλο στην κατηγορία, ευρύχωρη καμπίνα, χώρο αποσκευών 385 lt και compact εξωτερικές διαστάσεις, το νέο Fiat 600 τόσο στην υβριδική όσο και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση αποτελεί μια κορυφαία πρόταση στα B-SUV, κάνοντας την καθημερινότητα ευχάριστη όσο και εύκολη.

Πρωταγωνιστής στα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου είναι βέβαια το υβριδικό σύστημα κίνησης που αποτελείται από κινητήρα βενζίνης με ισχύ 100 HP και έναν ηλεκτρικό κινητήρα ισχύος 21 kW που βρίσκεται τοποθετημένος στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με τις 6 σχέσεις και τα χειριστήρια στο τιμόνι. Χάρη σε αυτή την αρχιτεκτονική το 600 Hybrid μπορεί να κινηθεί και αμιγώς ηλεκτρικά στην πόλη, οπότε αθόρυβα και με πολύ χαμηλή κατανάλωση.

Με το νεοπαρουσιασθέν στην ελληνική αγορά Fiat 600, αρχίζει μια νέα προϊοντική επέλαση από την Ιταλική μάρκα, που μέσα στους επόμενους μήνες θα έχει πολλά να μας πει σε επίπεδο νέων μοντέλων, χάρη στα οποία θα διεκδικήσει εκ νέου την ξεχωριστή θέση που πάντα είχε στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού της χώρας. Στην πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα παρουσίαση που έγινε με αφορμή την έλευση του 600 στη χώρα μας, οι ιθύνοντες της Ελληνικής αντιπροσωπείας εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αισιόδοξοι για τη συνέχεια της εταιρείας που έχει ήδη 125 χρόνια ιστορίας.

Πηγή: Sport24.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το νέο 3008 συγκεντρώνει όλη την εφευρετικότητα και την τόλμη της Peugeot. Το «Next Level» Fastback SUV, ανεβάζει σε ένα εντελώς νέο επίπεδο τη...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το MINI John Cooper Works Countryman υπόσχεται δυναμική διασκεδαστική οδήγηση σε κάθε επιφάνεια. Σε απόλυτη συμφωνία με τις επιδόσεις του κινητήρα, η έκδοση JCW...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Έχουμε συγκεντρώσει τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις της ελληνικής αγοράς, για όσους θέλουν το επόμενό τους αυτοκίνητο να είναι της κατηγορίας SUV αλλά ιδανικά θα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο που έλαβε Ευρωπαϊκή έγκριση προκειμένου να συνδυάσει δύο συστήματα υποβοήθησης οδήγησης Επιπέδου 2 και Επιπέδου 3 στο ίδιο...